• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • JellyCoe opent nieuwe showroom

JellyCoe opent nieuwe showroom

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

JellyCoe uit Gent, bekend van de merken Woody en Lords & Lilies, heeft een nieuwe showroom geopend. Het gaat om een ruimte van 700 vierkante meter, waar de accountmanagers de ruim 500 winkeliers en inkopers kunnen ontvangen.

Wat in 1993 ooit begon als een droom van een jonge vader die geen leuke pyjama’s vond voor zijn pasgeboren dochtertje, is uitgegroeid tot een bedrijf met een miljoenen omzet. Terwijl de omzet in de beginjaren nog 250.000 euro bedroeg, vertienvoudigde deze tussen 1998 en 2014 tot 11,6 miljoen euro eind 2014. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Het Belgische bedrijf heeft ook plannen om te groeien. Zo worden de eerste stappen gezet in retail en e-commerce en denkt JellyCoe aan export naar het buitenland. Daarvoor moet echter nog wel een financiële partner worden gevonden.

De komende tijd staat er ook al een fusie op de planning, met het Turkse bedrijf Bella. De twee bedrijven werken al samen. JellyCoe en Bella hadden al een joint-venture in de fabriek Tekemut, die exclusief voor JellyCoe werkt. Denk: breien, stikken en verpakken.

jellycoe