Jeans Centre introduceert betalen met smartphone

Portemonnee of bankpas vergeten? Bij Jeans Centre is dat tegenwoordig geen probleem meer. Het betekent niet dat klanten items gratis mee naar huis kunnen nemen, maar het betekent wel dat tegenwoordig ook met smartphone met de Payconiq app betaald kan worden in de winkels van de jeansspecialist, zo melden beide bedrijven in een persbericht.

De betaalmethode is in de 98 fysieke winkels van Jeans Centre geïntroduceerd, de webshop zal binnenkort volgen. “Payconiq past bij ons doel om een unieke shopping experience te creëren,” aldus marketing manager van Jeans Centre, Michelle van Herk-Hendricx in het persbericht. “We bieden een hoge mate van service in onze winkels. Daar hoort ook het betaalgemak van Payconiq bij. We zijn trots dat we Payconiq als een van de eerste retailers landelijk kunnen aanbieden.”

De app werkt als volgt: door middel van een qr-code wordt de betaling afgerond. Deze QR-code wordt bij Jeans Centre geprint op de bon, maar retailers kunnen er ook voor kiezen om de code weer te geven op de pinterminal, kassadisplay of door middel van een sticker, tablet of smartphone. Consumenten kunnen gratis gebruik maken van de payconiq app en winkeliers betalen een bijdrage aan de app, ‘een scherp tarief per actie’, aldus Payconiq. Banken zoals ASN, ING, SNS, Rabobank en Regiobank ondersteunen de app.

Beeld: Payconiq

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN