• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Jack & Jones opent dit voorjaar vijf nieuwe winkels

Jack & Jones opent dit voorjaar vijf nieuwe winkels

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Jack & Jones breidt uit in België. Dit voorjaar opent de mannen modeketen vijf nieuwe vestigingen, zo meldt het merk in een persbericht.

Op dit moment telt de keten 21 winkels in België. Daar hoort ook de vandaag geopende winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht bij. Op 1 maart volgt een vestiging in Namen, op 12 april opent de vestiging in Doornik haar deuren, de tweede vestiging in Anderlecht ontvangt voor het eerst publiek op 3 mei en op dezelfde dag opent ook een Jack & Jones winkel in Châtelineau.

In het nieuwe concept dat wordt geïntroduceerd in de vijf winkels, staat ‘men’s comfort zone’ centraal, aldus het persbericht. “In de Jack & Jones winkels willen we klanten inspireren met de top 10 trends in de mode, met aan de basis een uitgebreid aanbod aan denim,” aldus David van Gansbeke, retail manager Jack & Jones België in het persbericht. “Onze winkels bieden een aangename shopervaring dankzij onze toegewijde verkoopmedewerkers die voor de klanten klaarstaan als echte fashion experts. We willen een ‘men’s comfort zone’ creëren waar onze klant een professionele styling krijgt, zodat hij trots, zelfverzekerd en tevreden de winkel weer uitstapt.”

Bekijk de locaties van de nieuwe winkels in de interactieve kaart hieronder.

Beeld: Jack & Jones

Jack&Jones
MULTIMEDIA