Italiaans jeansmerk Jacob Cohën opent flagshipstore in Antwerpen

De straten van Antwerpen zijn weer een denimmerk rijker. Deze week opent Italiaans denimmerk Jacob Cohën een flagshipstore in de Belgische stad. Het is voor het merk de derde Belgische winkel, zo blijkt uit het persbericht.

Het merk dat in 1985 werd opgericht door Tato Bardelle staat bekend om de handgemaakte producten voor zowel mannen als vrouwen. Elk item is uniek en individueel mede dankzij de signature patch op de achterkant van de spijkerbroek die per item verschilt. Elke spijkerbroek heeft een label waarop de koper het hele productieproces kan terugvinden.

De locatie in Antwerpen, aan de Oudaan, ligt volgens het merk ‘volledig in lijn met de producten en waarden van Jacob Cohën. “Gelegen in een hippe buurt en een interieur dat volledig aansluit bij de producten en stijlen die gebruikt worden in de kledingstukken zelf,” aldus het bericht. “Het strakke interieur in Antwerpen wordt gekenmerkt met het ponyhaar dat ook terug te vinden in sommige signature patches op de broeken. Daarnaast vinden we het productieproces ook zeer belangrijk en hangt er daarom een groot scherm achter de kassa waarop dit proces getoond wordt,” aldus het persbericht.

Jacob Cohën opende al de eerste twee Belgische winkels in Knokke, een met mannenmode en een met damesmode. Het merk heeft daarnaast 450 verkooppunten in Italië en is ook actief in onder andere België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Scandinavië, Japan en Noord-Amerika.

Beeld: Jacob Cohën

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN