In Beeld: Xandres introduceert nieuw winkelconcept in Kortrijk

De nieuwe Xandres winkel heeft zijn deuren geopend in Kortrijk. Voor het eerst zijn zowel de reguliere Xandres als de Xandres Gold (het omgedoopte Xandres xline) collecties te koop in een vestiging, zo is in het persbericht te lezen.

Tevens is in de winkel het nieuwe 'edgy' sublabel Xandres Studio verkrijgbaar. "Deze nieuwe kledinglijn is speels en gedurfd. Xandres Studio is voor zelfverzekerde vrouwen die iedere dag als een nieuwe start ervaren, waarbij ze blijvende indruk achter kunnen laten," aldus Xandres op de website. In de collectie: een luipaardprint-items en trendy T-shirt met slogan of print opdruk. Prijzen varieren van 59,-00 euro voor een quote T-shirt, tot 189 euro voor een polkadot jurk met striksluiting, tot 329 euro voor een nepbont luipaardprint jas.

Nieuw winkelconcept en nieuw sublabel Xandres: Xandres Studio

De winkel in Kortrijk introduceert een nieuw winkelconcept. Het interieur is ontworpen in samenwerking met Maister, 'een Belgisch creative service unit dat gespecialiseerd is in totaalconcepten,' aldus het persbericht. Afgeronde vormen spelen een hoofdrol zoals te zien is in het kassameubel, de boogvormen en monumentale arcaden.

In Beeld: Xandres introduceert nieuw winkelconcept in KortrijkIn Beeld: Xandres introduceert nieuw winkelconcept in KortrijkIn Beeld: Xandres introduceert nieuw winkelconcept in Kortrijk

Belgisch damesmodemerk Xandres viert dit jaar zijn vijfstige verjaardag. In juli kondigde Xandres ook de naamsverandering van Xandres’ zustermerk Xandres xline aan. Sindsdien gaat de lijn als Xandres Gold door het leven. “We wilden af van elke mogelijk connotatie met extra large” zei Tine Naessens, Marketing Manager, daarover destijds over in het door Xandres verstuurde persbericht.

Xandres maakt deel uit van het Belgische modehuis Andres NV, dat ook de collectie Hampton Bays verdeelt. Xandres heeft 14 eigen winkels, waarvan 9 Xandres en 4 Xandres Gold. Ook zijn de Xandres labels bij tientallen multimerkenboetieks te koop.

Foto’s: Xandres Kortrijk

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN