In beeld: VanHaren opent flagshipstore in Brugge

VanHaren heeft de eerste Belgische vlaggenschip geopend. De Nederlandse schoenenketen opende dit weekend de deuren in het historisch centrum van Brugge, aan de Steenstraat 100.

De flagshipstore is na Aalst, Tielt-Winge en Bredene, de vierde winkel van de Nederlandse schoenenketen en met 547 vierkante meter aan oppervlakte, ook meteen het grootste filiaal in België. “Dit is een belangrijke stap voor vanHaren. We kijken uit naar verdere expansie in België zodat nog meer klanten kennis kunnen maken met vanHaren en onze collectie”, aldus directeur Krein Bons in het persbericht.

Het historische pand geeft met de hoge plafonds en grote ramen een toegankelijke sfeer, en ook de koffiebar en zithoek werken mee aan de volledige ervaring van de klant.

Het historische pand geeft met de hoge plafonds en grote ramen een toegankelijke sfeer, en ook de koffiebar en zithoek werken mee aan de volledige ervaring van de klant.

Ga met uw muis over de foto om meer informatie over de flagshipstore te ontdekken.

In beeld: VanHaren opent flagshipstore in BruggeIn beeld: VanHaren opent flagshipstore in BruggeIn beeld: VanHaren opent flagshipstore in Brugge

In 2017 maakte VanHaren de stap naar België. "Voor VanHaren was de Belgische markt een makkelijke overstap. Ons eigen assortiment doet het daar ook heel goed. Ze houden wel meer van “bling bling”, die zet je dan voor in de winkel," vertelde Krein Bons, CEO van VanHaren, in april aan FashionUnited over de uitbreiding naar de Belgische markt.

Klaar met uitbreiden in België is VanHaren nog niet. Volgens RetailDetail.be volgt in december een vijfde Belgische winkel in Turnhout. Op de verlanglijst van VanHaren staan locaties in Hasselt, Leuven en Mechelen. "Onze criteria blijven onveranderd: A1-locaties in de binnensteden of de beste retailparken in de periferie,” stelt Krein Bons tegenover de krant.

VanHaren wordt in 1929 opgericht door Ivo van Haren. De eerste winkel wordt geopend in Rotterdam. VanHaren behoort tot het portfolio van de Deichmann-groep, met 142 filialen en meer dan 1400 medewerkers.

Lees ook het interview met Krein Bons: CEO VanHaren: ‘Het moet een schoenen warenhuis zijn’
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN