In Beeld: Gigue introduceert nieuw winkelconcept

Belgische modemerk Gigue introduceert een nieuw winkelconcept. De nieuwe winkel in Nieuwpoort heeft de primeur, zo meldt het merk in een persbericht. Gigue zet met het nieuwe concept verder in op beleving.

“In dit nieuwe concept staat de klantbeleving centraal. Onze klanten brengen heel wat tijd door in onze boetieks en daarom vinden we het belangrijk dat ze dit in een zo aangenaam mogelijke omgeving kunnen doen,” aldus Peter Perquy, CEO van Duror Fashion Group, het moederbedrijf van Gigue. Belgisch designstudio WeWantMore heeft het winkelconcept verzorgt. “De fundamenten voor het ontwerp van de Gigue store vonden we in de essentie van het merk zelf,” aldus de studio in het persbericht. “De zuivere lijnen in combinatie met de subtiele en fijne detaillering, functionaliteit en weldoordachte materiaalkeuzes die kenmerkend zijn voor Gigue vormden dan ook de basis voor dit winkelconcept.”

Binnenkijken bij het nieuwe winkelconcept van Gigue

In het interieur is een combinatie te vinden van diverse texturen. Zo heeft het concept een houten wand, displaytafels van travertijn en afgerond glas, aquagroene en terracotta kleurige tapijten. De terracotta kleur komt terug in de paskamers. “De functionaliteit, eenvoud en gedetailleerde uitvoering van het interieur is niet alleen tijdloos, maar ook een ode aan de sterke modebewuste, gesofisticeerde Gigue-vrouw,” aldus het persbericht.

De winkel in Nieuwpoort is de achtste winkel voor het damesmodemerk. “We zijn bijzonder blij onze achtste winkel te kunnen openen in de prachtige kuststad Nieuwpoort. Deze stad heeft enorm veel potentieel naar retail toe,” aldus Perquy in het persbericht. Gigue richt zich al meer dan 25 jaar op het kleden van de elegante, actieve, hedendaagse vrouw. Naast pret-a-porter verkoopt het merk ook schoenen en accessoires.

In Beeld: Gigue introduceert nieuw winkelconceptIn Beeld: Gigue introduceert nieuw winkelconceptIn Beeld: Gigue introduceert nieuw winkelconceptIn Beeld: Gigue introduceert nieuw winkelconcept

Beeld: via Gigue

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN