• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hampton Bays in de kijker bij Juttu

Hampton Bays in de kijker bij Juttu

Door Esmee Blaazer

24 aug. 2021

Retail

Hampton Bays FW campagne, eigendom van het merk

Juttu maakt bekend dat Hampton Bays gedurende twee maanden in de kijker wordt gezet in het kader van #ikkoopbelgischemode. Het Belgische modemerk krijgt een 'dedicated pop-up space' in alle zes de Juttu winkels, waar vanaf 24 augustus de nieuwe herfst/wintercollectie te koop is.

"Waarom we voor Hampton Bays hebben gekozen, is grotendeels omdat het een Belgisch merk is en sinds 2019 een nieuwe wind heeft gekregen,"stelt Hanneleen Van Nuffel, brand coordinator Juttu, in een persbericht. "Kleurrijk, stijlvol, positief, duurzaam bewust en Belgisch... Deze karakteristieken van het merk passen als een puzzelstukje binnen ons Juttu verhaal."

Hampton Bays werd in 1992 opgericht als casual label binnen de Xandres-familie. Het merk had tegen 2016 ruim honderd verkooppunten in België, Nederland en Zwitserland en eigen winkels in Gent, Hasselt en Antwerpen. In september 2016 kwam het Belgische moederbedrijf Andres in handen van de Franse Damartex Group. In 2019 werd Hampton Bays overgenomen door Daisy Plas en het merk functioneert nu onafhankelijk. Het hoofdkantoor ligt in Nazareth, België.