H&M, dochteronderneming van de modegroep Hennes & Mauritz AB, is met ingang van 13 juni gestart met Same Day Delivery in Berlijn. Dit heeft het Zweedse modebedrijf aangekondigd in een persbericht.

“De services wordt op dit moment in Berlijn getest en bij een positieve respons uitgebreid naar andere steden”, aldus H&M in het persbericht. Bestellingen die de consument voor 10.00 uur plaatst, worden dezelfde dag tussen 19.00 en 22.00 uur 's avonds geleverd. Bestellingen die na 10.00 uur in de ochtend en voor 22.00 uur worden geplaatst, worden de volgende ochtend aan huis geleverd.

We houden ons iedere dag bezig met de vraag hoe we de winkelervaring, zowel online als offline, voor de consument kunnen verbeteren”, licht Thorsten Mindermann, CEO van H&M Duitsland in het persbericht toe. “De kwaliteit van onze collecties staat altijd voorop, maar de beschikbaarheid van de collecties speelt voor de consument ook een grote rol.”

H&M voegt zich met de bezorgservice bij online giganten Amazon, Asos en Zalando die allen de Same Day Delivery-optie aanbieden aan Berlijnse consumenten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN