• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Frans merk Tape à l’œil wil Vlaanderen veroveren als TAO Kids

Frans merk Tape à l’œil wil Vlaanderen veroveren als TAO Kids

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

TAO Kids, via Tape à l’œil

Tape à l’œil heeft de pijlen gericht op het veroveren van Vlaanderen. Om verder voet aan wal te krijgen introduceert het merk een TAO Kids winkels in Schoten. Om het merk toegankelijker te maken voor Nederlandstalige klanten werd gekozen voor de naam TAO Kids, aldus het persbericht.

“De eerste TAO Kids winkel in Schoten is een erg belangrijk pilootproject voor ons,” zegt Bernard Sombreffe, Europe Retail Director bij Tape à l’œil, in het persbericht. “Met TAO Kids willen we onze aanwezigheid in Vlaanderen versterken, samen met de band met onze Vlaamse klanten. Op termijn willen we, net zoals in Wallonië, een tiental winkels hebben in Vlaanderen en de go-to winkel worden voor kinderkleding die hip, toegankelijk en elke dag een beetje meer verantwoord is.”

Tape à l’œil werd in 1993 opgericht onder de naam ‘0-13 comme des grands’. Het merk maakte de eerste stap naar België in 2010. Het merk wil met hun kledij kinderen een comfortabel gevoel geven waardoor zij vrij zijn om zichzelf te ontdekken en fantasieën de vrije loop te laten. Tape à l’œil heeft 26 winkels in België.

TAO Kids, via Tape à l’œil
TAO Kids
Tape à l’œil