• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Four Roses opent vlaggenship in Antwerpen

Four Roses opent vlaggenship in Antwerpen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Belgisch modemerk Four Roses opent een flagship store in Antwerpen, zo meldt het merk in een persbericht. De nieuwe winkel, niet alleen de grootste vestiging, maar ook de twee fysieke winkel van het merk, opent op 19 februari. “De opening moet vooral de naamsbekendheid van het merk vergroten en dient ook als inspiratiebron voor toekomstige collecties,” aldus het bericht.

Four Roses strijkt neer op Steenhouwersvest 51 in Antwerpen. “We zijn bijzonder trots dat we in deze uitdagende tijden, nu ook een winkel kunnen openen in Antwerpen. Met deze vestiging in het modekwartier, zullen nieuwe potentiële klanten makkelijk kennis kunnen maken met de look en feel van onze Belgische lentecollectie,” aldus Lien De Vroe, me- de-eigenares en ontwerpster van het merk in het persbericht. “Anderzijds is het voor mij ook een bron van inspiratie als ontwerpster. Wij ontwerpen alle kleding zelf en de voeling met de eindklant trek ik door in al mijn ontwerpen. Zo sta ik regelmatig op zaterdag in onze winkel te Aalst. Ook hier in Antwerpen zal je me regelmatig tegenkomen.”

Four Roses richt zich op vrouwelijke items die ‘pittig zijn met een urban touch’. Het is de koers die is ingeslagen sinds het merk in 2015 in handen kwam van Miguel Uytterhaefen en Lien de Vroe. Naast de eigen winkels in Aalst en binnenkort dus Antwerpen wordt het merk in 140 multibrands verkocht.

Four Roses