• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Eskimo opent pop-up store in Roeselare

Eskimo opent pop-up store in Roeselare

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het nachtmode- en ondergoedmerk Eskimo opent deze week een nieuwe pop-up store. Na de eigen winkel in Gent en de onlangs geopende flagshipstore in Antwerpen, is nu de beurt aan Roeselare. Tot eind januari 2017 vestigt het Belgische merk zich in de West-Vlaamse stad, meldt het bedrijf in een persbericht.

Eskimo werd in 1906 al opgericht, maar verdween enige tijd uit het zicht. Sinds de komst van Ingrid Marcours aan het hoofd van het Gentse merk in 2011, werd het weer op de kaart gezet, onder andere met de opening van een eerste eigen winkel in Gent in 2014 en de nieuwe flagshipstore in Antwerpen.

”Met het eindejaar in zich kreeg Eskimo de kans een winkelruimte tijdelijk in te vullen in het West-Vlaamse Roeselare,” luidt het persbericht. Als de pop-up winkel succesvol is, zal Eskimo zich mogelijk permanent gaan vestigen in de stad, zo insinueert het label.

Inmiddels heeft Eskimo, behalve de eigen winkels in Gent en Antwerpen, ongeveer 700 verkooppunten. Naast 300 verkooppunten in eigen land, is het bedrijf ook aanwezig in onder meer Nederland en Frankrijk. Daarnaast worden de producten van het merk sinds 2011 via een eigen website verkocht.

De Eskimo pop-up store is van 14 november 2016 tot en met 31 januari 2017 te vinden aan de Ooststraat 107 in Roeselare.

Beeld: Eskimo Facebook

Eskimo