• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Eskimo opent flagshipstore in Antwerpen

Eskimo opent flagshipstore in Antwerpen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nachtmode- en ondergoedretailer Eskimo opent volgende maand zijn tweede flagshipstore. Twee jaar nadat het Belgische merk voor het eerst een eigen winkel opende in thuisstad Gent, is het ditmaal de beurt aan Antwerpen.

”Gent was een logische eerste keuze omwille van de stichting en de geschiedenis van het merk, Antwerpen is een logische tweede keuze omdat het een modestad is waar een dynamische shopping-cultuur heerst,” laat General Manager Ingrid Macours aan FashionUnited weten. Volgens Macours staat de Scheldestad niet alleen bekend als modestad, maar staat daarnaast ook een gezellige sfeer centraal. In het centrum van de stad zal Eskimo vanaf volgende maand een winkelpand van 110 vierkante meter betrekken waar de dames-, heren- en kindercollectie van het merk zal worden verkocht.

Eskimo werd in 1906 opgericht in Gent. Inmiddels heeft Eskimo, behalve de eigen flagshipstore in de stad waar het zijn merk zijn oorsprong heeft, ongeveer 700 verkooppunten. Naast 300 verkooppunten in eigen land, is het bedrijf ook actief in onder andere Nederland, Frankrijk en Italië. Daarnaast wordt het merk sinds 2011 in een eigen webshop verkocht.

Beeld: Eskimo

Antwerpen
Eskimo