Eerste Belgische winkel van Repetto opent in Brussel

Het Franse schoenenmerk Repetto dat vooral bekend is dankzij zijn klassieke ballerina´s, opent op 12 november zijn eerste winkel in België. Repetto vestigt zich in het centrum van Brussel, meldt De Standaard.

De winkel, die een grootte van 120 vierkante meter zal hebben, verkoopt naast schoenen ook kleding en parfums van het merk. Volgens een woordvoerder was de keuze voor Brussel snel gemaakt. “We hebben onze eerste Belgische winkel in deze stad geopend omdat het niet alleen de hoofdstad van België is maar ook een belangrijke stad voor de Europse Unie. De winkel zal dus veel internationale klanten trekken,” heeft een woordvoerder van Repetto schriftelijk laten weten. Daarnaast heeft de locatie van het pand een rol gespeeld. De winkel bevindt zich namelijk vlakbij de opera van Brussel in het historische centrum.

Repetto heeft op dit moment maar een ander verkooppunt in België, namelijk de winkel Larabesko in Gent. Het merk heeft 18 eigen winkels in Frankrijk, en daarbuiten nog eens 65 in onder andere Italië, Japan en Nederland. Behalve een winkel in Brussel opent het merk binnenkort ook haar eerste winkel in de Verenigde Staten in New York.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN