• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Diesel opent namaakwinkel Deisel in New York

Diesel opent namaakwinkel Deisel in New York

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Op Canal Street, in het hart van New York, is een Deisel-winkel herrezen; een authentieke knock-off-winkel van het Italiaanse modemerk Diesel. Ver van de chique winkelstraten zoals Fifth Avenue, precies op de plek waar men winkels met namaakgoederen verwacht. Wat het winkelpubliek echter niet weet is dat het gaat om unieke stukken van het modemerk zelf. Het merk lanceert zijn eigen knock off label Deisel om spot te drijven met namaakkledij.

De nietsvermoedende kopers realiseerden zich het waarschijnlijk niet, maar de kleding die ze in de Deisel-winkel op Canal Street kopen, zijn unieke stukken die speciaal voor de winkel door het designteam van Diesel zijn ontworpen. De winkel lijkt dan ook totaal niet op een originele Diesel-winkel maar past naadloos in de winkelstraat waarin allerhande discounters gevestigd zijn.

Volgens Diesel komt de ludieke actie op het hoogtepunt van de logotrend.

Op vrijdag 9 februari zal worden bekendgemaakt dat Deisel geen namaakproduct is, maar een officiële capsule collectie. De Deisel-winkel op Canal Street blijft tot en met 12 februari 2018 geopend. Daarna zijn de unieke stukken via diesel.com te koop.

Beeld: Diesel

Werken bij Diesel? Bekijk hier de openstaande Diesel vacatures >>>

Deisel
Diesel