Deense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in Antwerpen

Het retaillandschap vann Antwerpen wordt twee merken rijker. Deense merken Nümph en Anerkjendt openen een gezamenlijke brandstore, de eerste fysieke winkel van de merken ter wereld. De merken vestigen zich in Kammenstraat, aldus het persbericht.

De twee merken lanceren een gezamenlijk het concept Entrance waarbij het damesmerk en herenmerk een thuis vinden. De naam is ontstaan uit de visie dat de klanten van de twee merken ergens met zelfvertrouwen binnenstappen - een ‘entrance’ maken. Beide merken staan voor ‘zelfbewust, stoutmoedig, beetje een grote mond en vooral een hoog mode-gehalte, aldus het persbericht.

Nümph en Anerkjendt hebben om verschillende redenen gekozen om hun eerste fysieke winkel te openen in België. “Niet alleen is België een snel groeiende markt voor de twee merken, Antwerpen is een stad die nooit stilstaat en een bijzondere inspiratiebron op het gebied van mode, ontwerp en cultuur.”

Bekijk alvast de allereerste winkel van de merken hieronder.

Deense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in AntwerpenDeense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in AntwerpenDeense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in AntwerpenDeense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in AntwerpenDeense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in AntwerpenDeense merken Nümph en Anerkjendt openen eerste flagship ter wereld in Antwerpen

Beeld: Entrance

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN