Deens accessoiremerk Hvisk maakt zich klaar voor Nederlandse markt

Het Deense accessoiremerk Hvisk wil uitbreiden naar meer Europese landen. Dit maakt het label bekend in een persbericht. Het merk wordt op dit moment al verkocht door meer dan 300 retailers in Europa waaronder warenhuizen en online platformen.

Hvisk werkt voor het totstandkomen van zijn ontwerpen samen met influencers die zowel invloed hebben op het maakproces als de marketing van de producten. "Een groot deel van de identiteit van Hvisk schuilt in de democratisering van de mode. We willen een merk creëren waarin we luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en daarom nemen we influencers mee in de besluitvorming en het merk in het algemeen”, zegt Michael Aoun, CEO van Hvisk in het persbericht.

Volgens Hvisk is er vanuit heel Europa vraag naar de kleurrijke producten van het merk, de reden dat ze bezig zijn met de expansie in Noorwegen, Duitsland, België en Frankrijk. De volgende markten die het accessoiremerk wil betreden zijn Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Aoun verklaart in het persbericht de Nederlandse markt als een ‘key markt’ te zien. Op de wintereditie van de Modefabriek zullen zij daarom hun collecties presenteren. “We kijken er naar uit om Hvisk op de modefabriek te introduceren bij inkopers en de pers. Verder willen we van de gelegenheid gebruik maken om Nederlandse agenten te ontmoeten. We hebben hoge verwachtingen van Nederland als markt en zijn al verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan met Nederlandse influencers”, aldus Aoun in het persbericht.

Deens accessoiremerk Hvisk maakt zich klaar voor Nederlandse markt

Beeld: Hvisk

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN