• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • De PakkenFabriek opent vierde winkel op het Noordeinde in Den Haag

De PakkenFabriek opent vierde winkel op het Noordeinde in Den Haag

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Noordeinde in Den Haag is sinds afgelopen weekend met de PakkenFabriek een pakkenwinkel rijker. Dit blijkt uit een persbericht uitgestuurd door de PakkenFabriek. Het is de vierde PakkenFabriek-winkel sinds de eigenaren Gertjan Visser en Henk de Groot het label hebben opgericht.

Een kleine vier jaar geleden starten Visser en de Groot de PakkenFabriek. Beiden heren hadden al enige ervaring en kennis van high-end mode, maar wilden in een andere prijscategorie opereren. Zodoende werden leegstaande panden gevuld met pakken voor een ‘scherpe prijs’. Op de website van het merk kan men voor vijfhonderd euro twee kostuums bestellen. Volgens de heren is de PakkenFabriek-formule ‘een schot in de roos’: “Vanaf de eerste dag groeit het merk gestaag en wordt het steeds succesvoller,” aldus Gertjan Visser in het persbericht.

De stap om een 'high-end winkel voor de kleine portemonnee' op het Noordeinde te openen, sluit volledig aan bij het PakkenFabriek-concept.‘ Gertjan Visser verkaart: “Hier hangen de mooiste pakken en colberts die om de hoek voor twee keer zoveel geld worden verkocht. In onze normale PakkenFabriek-winkel was er te weinig aandacht voor onze producten, in deze luxe winkel komen ze beter tot hun recht.”

Hoewel de pakken van de PakkenFabriek ook via het onlinekanaal van het modemerk worden aangeboden, zijn Visser en de Groot overtuigt dat fysieke winkels wel degelijk bestaansrecht hebben ‘mits je scherp op de kosten bent en echt iets te bieden hebt voor de consument’.

De PakkenFabriek heeft vier winkels in Breda, Den Haag, Haarlem en Leiden. De eigenaren hebben daarnaast drie ShirtDeal-winkels. Het concept hiervan werd afgekeken van Londense overhemdwinkels; hoe meer shirts je koopt hoe hoger je korting wordt.

Beeld: de PakkenFabriek

Gertjan Visser
Henk de Groot
PakkenFabriek