• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • De 10 duurste winkelstraten ter wereld

De 10 duurste winkelstraten ter wereld

Door Vivian Hendriksz

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail |INTERACTIEF

Winkelen in New York wordt vaak beschouwd als een luxe buitensporigheid die niet iedereen zich kan veroorloven, maar dat komt niet als een verrassing aangezien de stad de thuisbasis is van de duurste winkelstraat ter wereld, als het gaat om huurprijzen. De Upper End van 5th Avenue in New York is ‘s werelds duurste winkel locatie en wordt voortdurend beoordeeld als duurste winkelstraat in Cushman & Wakefield's jaarverslag “Main Streets Across The World”. De prestigieuze retailers tussen 49th en 60th street betalen een gemiddelde van 28.626 euro per vierkante meter per jaar.

Wat zijn de huurprijzen voor retailers die locaties bezitten op internationale hotspots als de Champs Elysées in Parijs of Via Montenapoleone in Milaan? FashionUnited geeft 10 ‘s werelds duurste huur locaties per land voor retailers op de map hieronder weer.

Open het menu door op het icoon in de linkerhoek te klippen. Dan ziet u de top 10 in een oogopslag. Of klik op een specifiek icoon in de kaart om meer te weten te komen over deze locatie.

Dit artikel werd eerder geschreven door onze UK editor. Vertaling en toevoegingen door Blanca Heise.

Afbeelding: Pexels

Cushman Wakefield
duurste winkelstraat