CoolCat volgens Indeed nummer 2 beste werkgever van Nederland

De aanbiedingensite Social Deal is de beste werkgever van Nederland. Dat blijkt uit het ‘Top-Rated Workplaces’-onderzoek van Indeed. De vacaturesite analyseerde duizenden reviews van huidige en voormalige werknemers en kwam uit op een top 25. Op nummer twee van beste Nederlandse werkgever staat het modebedrijf CoolCat. VluchtelingenWerk Nederland staat op nummer drie.

Social Deal scoorde volgens hun eigen medewerkers in alle categorieën gemiddeld het hoogst. Uit de reviews kwam volgens Indeed naar voren dat de bedrijfscultuur met een 5 uit 5 het hoogste gewaardeerd wordt. De ‘work hard play hard’-cultuur wordt een aantal keer in positieve zin genoemd, evenals de dynamiek binnen het jonge en groeiende bedrijf.

Sander Poos, Managing Director Benelux bij Indeed over de top 25: “De lijst is ook dit jaar weer zeer gemêleerd en biedt ruimte aan organisaties uit allerlei sectoren. Wat alle bedrijven in de top 25 met elkaar gemeen hebben, is dat ze gewaardeerd worden door hun werknemers. Ons onderzoek laat zien dat de dit jaar hoogst gewaardeerde bedrijven in Nederland met name goed scoren op bedrijfscultuur. Werknemers hechten veel waarde aan een prettige omgeving waar ze een groot deel van hun tijd besteden. Ook goed management en compensatie/arbeidsvoorwaarden blijken erg belangrijk.”

De top 25 kwam tot stand door een eigen algoritme dat werd toegepast waarin verschillende factoren werden meegenomen, zoals de gemiddelde beoordeling en het aantal reviews. Vervolgens stelde Indeed de top 25 samen van beste werkgevers op basis van management, compensatie/arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, werk-privébalans en bedrijfscultuur.

Beeld: Indeed

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN