Bristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by Bristol

Bristol introduceert een nieuw concept: Coco Bella. De nieuwe formule binnen Bristol is gericht op damesschoenen en -kleding. De winkel opent vandaag de deuren in Hasselt ana de Koning Albrechtstraat, zo meldt het merk in een persbericht.

Coco Bella by Bristol is een manier waarop Bristol de shopbeleving wil heruitvinden en in ere wil herstellen. Het nieuwe concept is dan ook een pop-up store. “Wanneer de pop-up blijkt aan te slaan en aansluit op wat de consument verlangt van een winkel, overwegen we het nieuwe concept verder uit te breiden doorheen Vlaanderen. We zijn erg tevreden met het resultaat van de winkel en zijn benieuwd hoe de winkel onthaald zal worden,” aldus CEO van Bristol Elise Vandenaudenhove in het persbericht.

Bristol meldt grote plannen te hebben met het nieuwe concept. In de toekomst wil Bristol het uitbreiden naar andere steden zoals Genk, Diest en Leuven.

Bristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by BristolBristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by BristolBristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by BristolBristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by BristolBristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by BristolBristol introduceert nieuw winkelconcept: Coco Bella by Bristol

Beeld: Via Bristol

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN