De Nederlandse webwinkelgigant Bol.com gaat in mei dit jaar een kantoor openen in België. Dit schrijft de Belgische krant De Tijd. De tien personeelsleden die daar aan de slag gaan, hebben de taak Belgische bedrijven te overtuigen hun producten via de webwinkel te verkopen en Belgische ondernemers die al zijn aangesloten bij het platform te ondersteunen.

'Ondernemers hebben de mogelijkheid om hun afzetmarkt fors te vergroten via het platform van Bol.com', schrijft De Tijd naar aanleiding van een ontvangen persbericht van de webwinkel. 'Hun assortiment wordt immers niet alleen beschikbaar voor Belgische klanten, maar ook voor miljoenen Nederlandse klanten. Dit zal een extra stimulans voor de Belgische retail betekenen’, aldus het persbericht volgens De Tijd.

Bol.com werd in 1999 gelanceerd en is sindsdien een van de meest populaire online winkels in Nederland en België. De e-tailer bedient op dit moment meer dan negen miljoen Nederlandse en Belgische klanten. Het assortiment omvat 16 miljoen items in meer dan 20 productcategorieën, variërend van producten voor persoonlijke verzorging, accessoires en sieraden tot boeken, elektronica en kinderkleding. Bol.com maakt sinds mei 2012 deel uit van Ahold Delhaize. Op het hoofdkantoor in Utrecht zijn meer dan 1400 mensen werkzaam.

Werken bij Bol.com? Klik hier voor de openstaande vacatures >>

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN