Binnenkijken: Het nieuwe winkelconcept van bruidszaak Le Chapeau

Le Chapeau in Antwerpen heeft een make-over gekregen. De boetiek werd begin juni overgenomen door de eigenaren van The Ivory Club en opent nu de deuren van ‘Le Chapeau 2.0’.

Het herenhuis op de Frankrijklei in Antwerpen werd helemaal vernieuwd, zo meldt de boetiek in een persbericht. Er is gekozen voor een minimalistische doch eclectisch karakter voor het interieur. Zoals het genre bruidsjurken bestaat het meubilair uit een mix en match van antiek, vintage stukken en op maat gemaakte meubelen. Ook wordt er met diverse tinten wit gewerkt. In de winkel zijn acht privé corners gecreëerd waar bruiden jurken kunnen passen. Elk van deze corners hebben een eigen look en gevoel gekregen zodat overal een unieke merkervaring wordt neergezet.

Binnenkijken bij bruidszaak Le Chapeau na de overname door The Ivory Club

De winkel kreeg niet alleen een make-over maar het hele verhaal van Le Chapeau is naar de eenentwintigste eeuw gehaald, zo meldt het persbericht. “Alles wat we doen en communiceren moet ook in lijn zijn met de waarden waarvoor Le Chapeau 2.0 staat: authentiek, dynamisch, emotioneel, geraffineerd, betrouwbaar en hartelijk,” aldus een van nieuwe de eigenaren van de winkel, Stéphanie Bosten, in het persbericht. “Het verschil met de oude Le Chapeau ligt niet in het aanbod maar in de aanpak. Zo zit er zelfs een verhaal achter het formaat en de kleuren van onze kaartjes en briefpapier, met een link naar het interieur van de winkel, de gebruikte materialen, texturen op de muren et cetera. Details waar wij veel waarde aan hechten. Met Le Chapeau 2.0 willen we opnieuw een vaste waarde worden, en willen we de gloriedagen van weleer terug laten opleven.”

Bij het vernieuwde Le Chapeau worden onder andere Sophie & Voila, Marylise, Rembo Styling, Pronovias, Catherine Deane en Jesus Peiro verkocht. Naast bruidsjurken is ook een ruim aanbod van accessoires zoals schoenen, juwelen en sluiers te vinden in de winkel.

Binnenkijken: Het nieuwe winkelconcept van bruidszaak Le ChapeauBinnenkijken: Het nieuwe winkelconcept van bruidszaak Le ChapeauBinnenkijken: Het nieuwe winkelconcept van bruidszaak Le ChapeauBinnenkijken: Het nieuwe winkelconcept van bruidszaak Le Chapeau

Beeld: Via Le Chapeau / Ian Hermans Photography

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN