Binnenkijken bij de nieuwe Antwerpse Size?-winkel

Size? opent vandaag de deuren van de conceptstore in Antwerpen, gelegen in de winkelstraat de IJzerenwaag. De nieuwe locatie, waar zowel grote outdoormerken, zoals Patagonia en The North Face, sportmerken en lokale merken te vinden zijn, is de veertigste winkel van Size? in Europa. Dit laat het modebedrijf middels een persbericht weten.

Binnenkijken bij de nieuwe Antwerpse Size?-winkel

Op een winkeloppervlakte van 59 vierkante meter wordt een ruim assortiment aan sneakers, kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen aangeboden. Size? is een concept van JD Sports Fashion Group en staat bekend om de limited edition sneakers die er verkrijgbaar zijn. De keten werkt voor deze edities exclusief samen met sportmerken zoals Puma, Adidas en Nike.

Binnenkijken bij de nieuwe Antwerpse Size?-winkel

Naar eigen zeggen probeert Size? voor iedere winkel rekening te houden met de cultuur en karakteristieke eigenschappen van de stad waar de winkel gevestigd is om deze vervolgens te vertalen naar een hedendaags winkelinterieur. Voor de Antwerpse winkel is door het bedrijf gekozen voor een ‘typisch Antwerps-minimalistische uitstraling’. Het groene tegelwerk werd vervaardigd uit de originele winkelpui van het gebouw.

Binnenkijken bij de nieuwe Antwerpse Size?-winkel

Size? werd in 2000 opgericht in Groot-Brittannië en ging in 2012 voor het eerst de grens over. Inmiddels heeft de keten winkels in Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en Nederland.

Beeld: Size? Antwerpen via Nightingale

Lees ook: Size opent eerste Belgische winkel

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN