• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Binnenkijken bij de eerste Belgische H&M Home concept store

Binnenkijken bij de eerste Belgische H&M Home concept store

Door Caitlyn Terra

16 jun. 2020

Retail

De opening liep wat vertraging op, maar België heeft nu ook een H&M Home concept store. De nieuwe winkel is geopend in Brussel aan de Louizalaan.

"We zijn erg trots op onze H&M Home conceptstore, die een nieuwe benadering van de interieurbranche biedt met een hoog niveau van klantenservice, ons volledige assortiment en samenwerkingsverbanden. We hopen dat onze klanten het net zo leuk zullen vinden als wij", zegt Peter Klagsmark, General Manager H&M Home, in het persbericht.

Naast de volledige eigen collectie van H&M Home verkoopt de winkel ook een samengestelde selectie van andere merken zo is te lezen in het persbericht. De winkel biedt ook een monogramming service aan zodat klanten items kunnen personaliseren en het concept heeft een aanbod van seizoensbloemen. Voor het laatstgenoemde werkt H&M samen met Bunches. In de 650 vierkante meter tellende winkel is ook een steeds wisselende evenementenruimte.

Dit zijn de eerste beelden van de Belgische H&M Home concept store in Brussel

De komst van de eerste H&M Home concept store in België werd in maart al aangekondigd. Destijds meldde het bedrijf: “België is een interessante en belangrijke markt voor ons en we geloven dat onze H&M Home concept store een belangrijke toevoeging is aan ons digitaal aanbod en deze nieuwe locatie is de perfecte plaats voor ons om onze H&M Home klanten te ontmoeten en te inspireren.”

Beeld: H&M

Brussel
H M
H&M Home