• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Belgisch modemerk Xandres opent eerste winkel in Nederland

Belgisch modemerk Xandres opent eerste winkel in Nederland

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Belgisch modehuis Xandres opent voor het eerst de deuren in Nederland. Het modemerk opent in september een winkel in Den Bosch, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Eerder dit jaar opende het al een showroom in Naarden-Vesting.

De winkel in Den Bosch zal de drie labels van het modehuis verkopen: Xandres, Xandres Gold en Xandres Studio. De eerste Nederlandse vestiging zal volgens het nieuwe Belgische concept worden ingericht. Het concept, van de muren tot de kassameubels, staat bol van afgeronde vormen. De transparantie van de Gordijnen zorgt voor speling van het licht. De winkel bevindt zich aan de Verwerstraat.

Xandres werd opgericht in 1968. Het merk startte als een collectie van broeken en ontwikkelde tot drie modelijnen. Xandres Gold is voor vrouwen met een maatje meer en Xandres Studio is een edgy sublabel dat meer gericht is op de jongere generatie. Over het algemeen staat Xandres voor ‘perfect fit, luxueuze en kwaliteitsvolle materialen, Belgisch vakmanschap en oog voor detail’. Het merk heeft 15 eigen winkels in België en wordt verkocht in 160 multimerkenboetieks.

Beeld: Xandres

Xandres
xandres gold
xandres studio