• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Antwerps miniwarenhuis Graanmarkt 13 lanceert eigen producten

Retail

Antwerps miniwarenhuis Graanmarkt 13 lanceert eigen producten

Door Marjolein Stormezand

24 nov. 2017

Graanmarkt 13 is een bijzondere plek in Antwerpen. Het heeft een breed aanbod producten, van geurkaarsen tot aan kleding – voor zowel online als offline – maar het huis is óók een restaurant en gastenverblijf. Vandaag voegt Graanmarkt 13 daar nog een selectie botanische producten aan toe, geïnspireerd op hun eigen dak- en kruidentuin.

Een nieuwe stap voor het Antwerpse winkelwonderland. En ook spannend. Alle producten die het warenhuis lanceert worden gecreëerd in het Graanmarkt 13-lab en bedacht door chef-kok Seppe Nobels, de Britse ‘Perfumer H’, de beroemde kaarsenmakers van Cire Trudon en Sanguisorba's herborist Bart Belmans. Met deze nieuwe botanische reeks wil de Graanmarkt alle zintuigen prikkelen. Denk aan een betoverend eerste parfum en kruidige siropen tot geurkaarsen en zadenmixen voor je eigen tuin. En dit is volgens Graanmarkt nog maar het begin. In de toekomst hoopt het merk nog meer producten van eigen hand te lanceren.

In november heeft het miniwarenhuis de producten exclusief gelanceerd bij Colette in Parijs. Vanaf vandaag zijn de producten beschikbaar in de winkel en de webshop.

Graanmarkt 13 is een winkel, restaurant en gastenverblijf in één. Ze verkopen geen trends, maar mode- en verzamelobjecten die een leven lang meegaan. De winkel, die zich uitstrekt over twee - soms drie - verdiepingen, verenigt zowel grote mode-, design- en beautymerken als hun avant-garde tegenhangers. Het aanbod varieert regelmatig en bevat labels zoals Lemaire, Sofie D’hoore, Haeckels, Santa Maria Novella, Lobmeyr en Susanne Kaufmann. Eigenaren Tim Van Geloven en Ilse Cornelissens zoeken en selecteren alles zelf. Alles wat je in Graanmarkt 13 ziet, is eerst door hun handen gegaan.

Beeld: Graanmarkt 13