Deze zomer is Protest boardwear de trotse partner van Nederlands grootste en leukste events op het gebied van golfsurfen, wakeboarden en kiteboarden. Protest is er trots op dat zij samen met de organisaties van de evenementen de boardsporten in Nederland op deze manier kan ondersteunen. Protest Brand Manager Jeroen Coppens; "We zijn een boardsportmerk dat alle surfers, wakeboarders en kiters wil helpen zoveel mogelijk uren op of in het water door te brengen, met onze kleding en ook door het steunen van events. Uiteindelijk is dat waar het allemaal om gaat, zoveel mogelijk surfen en boarden."

Dit jaar is Protest voor het eerste de officiële toursponsor van de gehele NK surftour. Met wedstrijden in Petten, Moliets-Plage (Frankrijk) en Scheveningen staat deze tour de hele zomer lang garant voor Nederlandse surf actie. Op het gebied van kitesurfen is Protest partner van Europa's grootste kite evenement van Europa; Kiteboard Open. Dit evenement vindt plaats tijdens het pinksterweekeinde op het strand van Noordwijk.

Eind mei geeft Protest tijdens de Protest Wakeboard Clinictour de gelegenheid aan beginnende wakeboarders om een weekend lang les te krijgen van de beste wakeboarders van Europa. Dit weekeinde is voor deelnemers een laagdrempelige manier om kennis te maken met de wakeboardsport. Begin juli organiseert Protest in samenwerking met Rides Events het 'Learn to surf' evenement Ride On. Hier kunnen jongens en meiden op een ontspannen manier leren golfsurfen en genieten van een actieve dag op het strand.

In juli en augustus vindt het door Protest gesponsorde NK Wakeboarden plaats op de bosbaan in Amsterdam en op de wakeboard kabelbaan in Naaldwijk. Als afsluiter van het wakeboardseizoen is er de Protest Wakeboard Battle in Kortgene in Zeeland. Tijdens dit evenement strijden Nederlandse en Belgische wakeboarders om een felbegeerd plekje op het podium en na afloop is er een groot feest op het havenplein van Kortgene. Kortom; Protest is klaar voor een zomer lang boarden!

Voor meer informatie over de Protest events, de boardwear collectie en riders; kijk op www.protest.eu

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN