• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Zien: Givenchy kleedt Beyoncé en Jay-Z voor OTR-II-wereldtournee

Zien: Givenchy kleedt Beyoncé en Jay-Z voor OTR-II-wereldtournee

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beyoncé and Jay-Z gaven vorige week in Cardiff het startschot voor hun wereldtournee On The Run II en onthulden de kostuums voor het concert in samenwerking met het Franse modehuis Givenchy. Het is niet de eerste keer dat het tweetal samenwerkt met Givenchy. Het modehuis verzorgde ook de kleding voor hun eerste gezamenlijke On The Run-tour.

De exclusieve kleding die gedragen wordt tijdens de tournee is onder andere geïnspireerd op Givenchy’s Haute Couture-collectie lente/zomer 2018. Dit heeft het modehuis middels een persbericht laten weten. Enkel showstukken ontworpen door creatief directeur Clare Waight Keller zijn voorzien van kristallen die met de hand zijn vastgezet.

Voor het openingsnummer draagt Jay-Z een wit tweedelig pak afkomstig van Givenchy’s Haute Couture lente/zomer 2018-collectie.

Voor Beyoncé’s ‘finale look’ is een bodysuit met oversized strikdetail afkomstig uit de ready-to-wear herfst/winter 2018-collectie.

In totaal geeft het duo 48 concerten. Dinsdag 19 en woensdag 20 juni aanstaande staan de artiesten in de Amsterdam Arena. Beyoncé en Jay-Z’s On the Run II-tour eindigt op 4 oktober 2018.

Beeld: Givenchy

Beyonce
Clare Waight Keller
Givenchy
Jay Z
On The Run II