• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Zien: de Post Malone x Crocs Dimitri Clog die binnen 10 minuten uitverkocht

Zien: de Post Malone x Crocs Dimitri Clog die binnen 10 minuten uitverkocht

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Amerikaanse schoenenmerk Crocs deinst niet terug voor een samenwerking her en der. Na een samenwerking met actrice Drew Barrymore is het nu de beurt aan de Amerikaanse rapper Post Malone om met het schoenenmerk een capsule collectie te lanceren. Crocs laat middels een persbericht weten dat de Post Malone x Crocs Dimitri Clog vanaf vandaag via de website van het merk verkrijgbaar is. FashionUnited leerde echter dat binnen tien minuten na de lancering de klomp al was uitverkocht.

Post Malone, een Crocs fan die niet bang is tegen heilige huisjes aan te trappen, past volgens Cros goed bij het merk. Crocs staat er net als Post Malone om bekend dat het nooit van identiteit verandert. Voor Post Malone stond een samenwerking met het ‘plastic klompenmerk’ al een tijd op de wenslijst. "Als je van iets houdt, zorg je ervoor dat je het krijgt," verklaart Post Malone de samenwerking met Crocs in het persbericht. "Ik draag overal waar ik kom Crocs; van de bar tot aan het podium. Deze samenwerking is een perfecte kans om de fans te geven waar ze om hebben gevraagd.”

De Post Malone x Crocs Dimitri Clog is een remake van de iconische Classic Clog en bevat zes speciaal ontworpen Jibbitz-bedels, inclusief re-creaties van zijn bekende ‘Stay Away’ -tattoo en zijn Posty Co-logo.

Crocs gaat nu het tweede jaar in van de Come As You Are-campagne. Deze campagne viert volgens het schoenenmerk het unieke karakter van individuen en wil mensen inspireren om comfortabel in zijn schoenen te staan.

De Post Malone x Crocs Dimitri Clog was na de lancering binnen tien minuten uitverkocht. Op Instagram kreeg het model nog een extra boost toen Madonna vroeg of ze de klomp toch nog ergens kon bemachtigen. De retailprijs van de Post Malone x Crocs Dimitri Clog is 59,99 Amerikaanse dollar (52,61 euro). Op de website van Crocs wordt aangegeven dat de schoen binnenkort weer verkrijgbaar is.

Beeld: Post Malone x Crocs Dimitri Clog via Crocs

Come As You Are
Crocs
Inc
Post Malone
Post Malone x Crocs Dimitri Clog