Zien: de eerste activewearcollectie van Eres

Het Parijse zwem- en ondermodemerk Eres heeft zijn eerste activewearcollectie gelanceerd. Dit laat het merk weten middels een persbericht. “De collectie werd ontworpen in de iconische stoffen van het huis en is gemaakt voor het beoefenen van sport evenals voor gebruik in het dagelijkse leven”, aldus het persbericht.

Zien: de eerste activewearcollectie van Eres

De collectie bestaat uit een jumpsuit in ‘peau douce’, de stof die kenmerkend is voor Eres, sportbeha’s, corrigerende leggings, een joggingbroek en een trui in jersey gecombineerd met cashmere.

Zien: de eerste activewearcollectie van Eres

De collectie past volgens Eres bij de huidige tijdgeest dat sportmode ook buiten de sportschool gedragen wordt.

De activewearcollectie van Eres is vanaf vandaag beschikbaar via de webshop van het merk. Prijzen variëren van 110 euro tot 860 euro.

Zien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van EresZien: de eerste activewearcollectie van Eres

Beeld: Eres activewear

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN