• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Zeb lanceert nieuw slow fashion merk Yūgen

Zeb lanceert nieuw slow fashion merk Yūgen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Zeb

Belgische retailer Zeb lanceert een nieuw label onder de naam Yūgen. Het gaat om slow fashion label, zo meldt een woordvoerder van Zeb schriftelijk tegen FashionUnited.

Zeb wil met de lancering van het nieuwe merk, dat ontworpen is door de ontwerpers van Zeb, het assortiment aan tijdloze, duurzame items uitbreiden. Yūgen heeft dan ook ‘wardrobe staples’ in de collectie zitten zoals een lange mantel, een klassiek hemd en een oversized trui. Alle items zijn ontworpen om lang en cross-season mee te gaan. Met Yūgen wil Zeb vrouwen van alle leeftijden aanspreken die houden van tijdloze, stijlvolle ‘essentials’, vrouwen die duurzaamheid belangrijk vinden en vrouwen die graag met enkele stuks graag veel outfits creëren. Prijzen liggen tussen de 39,99 euro voor een hoed tot 179,99 euro voor een jas. De collectie bevat veel neutrale kleuren zoals zwart en beige-tinten.

Yūgen zal vanaf vandaag te koop zijn in alle winkels van Zeb en op de website van de multibrand retailer. Een woordvoerder van Zeb geeft aan dat de focus momenteel ligt op de verkoop van Yūgen via het eigen retailnetwerk, maar dat de retailer de opties open houdt voor de toekomst om eventueel bij anderen het merk te verkopen.

Zeb heeft op dit moment al meer dan 70 merken in het assortiment. De Belgische retailer heeft verdeeld over België en Luxemburg inmiddels 74 winkels en uiteraard een webshop.

Yūgen
ZEB