• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • WFC viert 40-jarig bestaan

WFC viert 40-jarig bestaan

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het World Fashion Centre viert dit jaar dat het op 28 maart 1968 werd geopend door Prins Bernhard. Daartoe is het hele gebouw opgefleurd met rode accenten, zoals rode vlaggen en rode lopers. "Om het jubileum te vieren staat alles in het teken van robijnrood," zegt Edwin Denekamp, algemeen directeur van het WFC.

Heel 2008 zal in het teken staan van het jubileum met als slogan 'Fashion begins at 40'. Eind maart of begin april staat een jubileumparty gepland en daarna zullen kleine en grote evenementen worden georganiseerd. Het programma van de feestfestiviteiten wordt begin februari bekendgemaakt. Wel wil Denekamp alvast een tipje van de sluier oplichten: "Er gaan leuke dingen gebeuren voor showroomhouders, maar ook acties voor detaillisten en studenten in de mode. We gaan het WFC onder de aandacht brengen in de media. Alle facetten van de modeketen komen daarin naar voren."

In het najaar worden de festiviteiten afgesloten met een gala en een jubileumloterij waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat: 'happy people make people happy', een organisatie die onder andere projecten voor Unicef organiseert.

WFC