• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Wellcreative maakt campagne Made-By

Wellcreative maakt campagne Made-By

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Made-By, het label voor duurzaam geproduceerde mode, wil zich de komende jaren zowel richting de Europese modemerken en retailers, als richting de consument sterker profileren en ervoor zorgen dat duurzame mode uiteindelijk gemeengoed wordt.

Na een bureauoriëntatie heeft Made-By gekozen voor Wellcreative in Amsterdam, een branding en communicatie bureau met veel ervaring in de Europese modesector. Wellcreative heeft de merkstrategie en het communicatieconcept ontwikkeld, waarbij vooral de toegevoegde waarde voor de deelnemende merken en retailers voorop staat. Het is van belang dat duurzame mode nu ook eens zichtbaar wordt voor de klant in de winkel. Komend najaar gaat de campagne, zowel in-store als out-store, van start.

In 2004 is op initiatief van Solidaridad het label Made-By geïntroduceerd, met als doel de markt voor duurzaam geproduceerde kleding te vergroten. Made-by adviseert en begeleidt modemerken en retailers in het stap voor stap verduurzamen van hun collecties. Inmiddels heeft Made-By 24 deelnemende merken, die onder andere gebruik maken van het track&trace systeem.

MADE-BY