• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • WE wish…….?

WE wish…….?

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

ingezonden mededeling

‘WE, wenst iedereen een spectaculaire management carrière in de mode!

Onze naam ben je vast wel eens tegengekomen, maar waar staat WE nu precies voor? Wat kun je bij ons doen en leren als ervaren of onervaren Storemanager, welke doorgroeimogelijkheden biedt WE en wat is nu die typische WE-cultuur? De antwoorden op deze en alle andere vragen die je ons altijd al hebt willen stellen krijg je op een van onze ‘Selection at the Store' dagen! Hèt evenement om op een unieke en persoonlijke wijze met WE kennis te maken!

'Selection at the Store'

Het wordt een middag vol informatie en interactie welke in diverse WE Stores in het land wordt gehouden. Op deze ongedwongen manier maak je kennis met het reilen en zeilen van WE vóór en achter de schermen.

Een rondleiding door de winkel, een bedrijfspresentatie en korte interviews met Storemanagers en Storemanager Trainees zullen je op een informatieve manier meenemen in de wereld van WE. Ook is er aan het eind van de dag een mogelijkheid voor een intrigerende speed date, waarin wij jou willen leren kennen en waar je ons je scherpste vragen kan stellen!

Wanneer en waar?

Heb jij passie voor mode, ervaring als Storemanager òf heb je ambitie om Storemanager te worden en wil je WE leren kennen? Dan maken we graag kennis met je tijdens één van de ‘Selection at the Store' dagen. Kijk op onze website www.wefashion.com/career

op 030-2479479 of mail je vraag naar Lilian.Vrolijk

See you at the Store!

Wefashion
Wewewe