• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vrouwenparfums die altijd populair blijven

Vrouwenparfums die altijd populair blijven

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Bij interactie tussen mensen speelt de reukzin een grotere rol dan veel mensen vermoeden. Hoe je ruikt heeft een grote invloed op de eerste indruk die mensen van je krijgen. Dit is waarom het zo belangrijk is om een goede parfum te dragen. Met parfum kun je zelf beïnvloeden hoe je ruikt en daarmee hoe mensen je zien. Jouw geur kan je hele voorkomen veranderen en je sexy, sensueel, elegant of zelfverzekerd doen voelen en lijken. Dat is waarom wij vinden dat de parfum die je draagt soms nog belangrijker is dan je kledingkeuze!

Sommige vrouwen dragen niet elke dag een goede kwaliteitsparfum, vaak omdat ze de prijs hiervan te hoog vinden. Een goed parfum van een bekend merk is echter altijd nog een betere keuze dan een goedkoop luchtje. Goedkope parfums zijn van lagere kwaliteit dan merkparfums. De geur van kwaliteitsparfums is vaak sterker en meer bijzonder aangezien hiervoor meerdere ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt.

Er zit een hele wetenschap achter het maken van goede parfums die je zult missen wanneer je een merkloos geurtje koopt. Bovendien staan geuren van bekende merken erom bekend dat ze lang blijven hangen waardoor jij de hele dag zo ruikt als jij wilt. Met goedkope luchtjes is de geur snel vervlogen waardoor je hiervan veel meer moet gebruiken op een dag om die gewenste uitstraling te behouden. Als je hier rekening mee houdt zal je je realiseren dat die met zorg uitgezochte kwaliteitsparfums zo duur nog niet zijn.

Gelukkig is het niet moeilijk om een echt goed parfum te kiezen. Een kwaliteitsparfum van een bekend merk is vrijwel altijd een goede keuze. Sommige parfums zijn al jaren populair dus met deze geurtjes kun je haast niet de mist in gaan. Een van deze bekende luchtjes is La Petite Robe Noir van Guerlain. Dit romantische parfum heeft een zoete en vrouwelijke bloemengeur, bestaande uit ingrediënten als verse bloemen en hout. Het parfum is speels, elegant en een beetje mysterieus. In 2012 won dit luchtje nog de Astir Award voor beste vrouwelijke parfum.

Een andere favoriet van veel vrouwen is Alien Thierry Muglers, een mystiek, haast bovenaardse parfum. Met zijn sterke elementen van amber en hout, is deze geur het beste te omschrijven als warm, rijk en oriëntaals, wat het perfect maakt voor speciale gelegenheden en avondjes uit.

Heel anders, maar net zo populair is Ma Vie Hugo Boss. Deze geur is ontwikkeld voor de energieke en onafhankelijke moderne vrouw. Het accentueert sterke, onafhankelijke karakters met zijn frisse geur van onder andere cactusbloem. Dit is een zeldzaam ingrediënt in parfums, maar past precies bij de top elementen van fresia, jasmijn en roos. Een alledaags parfum voor elegante en moderne vrouwen met karakter.

Dit waren slechts enkele voorbeelden van vrouwenparfums die altijd populair blijven. Het is natuurlijk vooral belangrijk dat je een parfum kiest dat bij jou en jouw persoonlijkheid past.

Onthoud, de manier waarop je ruikt heeft invloed op hoe mensen je zien. Kies een goede kwaliteitsparfum en ruik goed, de hele dag door.

geuren
Parfum
Partner Content