• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vooruitblik Pre-Fall 2017 Stoffen

Vooruitblik Pre-Fall 2017 Stoffen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de nieuwste stoffenthema’s uit de internationale Pre-Fall collecties. Aanvankelijk uitgelicht in onze herfst/winter 2017-18 stoffenprognoses, zullen deze belangrijke looks een impact hebben op de damesmodemarkt in het komende herfst/winter seizoen en ook daarna. Onze inspirerende seizoensrapporten zijn samengesteld door onze stoffenexperts, die de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen voor een optimale analyse waarop u uw beslissingen kunt baseren.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited exclusief inzicht in drie invloedrijke Pre-Fall stoffentrends, die van belang zullen zijn voor herfst/winter 2017-18. Refined Meltons en Return of the Rib tonen het zachte doch gestructureerde karakter van breisels en wollen stoffen voor de herfst, terwijl strakke lijnen en een weloverwogen gebruik van volume een hedendaagse twist biedt aan traditionele technieken. Urban Satins vinden een klassieke finish voor avondkleding opnieuw uit voor de moderne garderobe, waarbij sportieve silhouetten verheven worden tot luxe status.

Refined Meltons

Melton wol krijgt een hedendaagse aanpassing voor de herfst. Dichte, strak-geweven stoffen worden verzacht met lichtjes geborstelde en vilten afwerkingen, terwijl zware eigenschappen perfect zijn voor het creëren van licht gestructureerde volume, waardoor mooi vormgegeven jassen en sjieke losse stukken in bij elkaar passende kleuren een moderne sculpturale uitstraling krijgen.

Urban Satins

Katoenen stoffen zijn geweven om op satijn te lijken, met een glanzende finish die een nieuwe verfijning verleent aan duurzame stoffen. Traditionele satijnen stoffen worden nieuw leven ingeblazen met ontspannen, door sport geïnspireerde silhouetten, waardoor urban bomber en sweatshirt silhouetten een luxe uitstraling krijgen.

Return of the Rib

Herfst breisels krijgen een tactiele twist met een gewelfd en geribbeld oppervlak. Getextureerde verticale en horizontale strepen zijn zeer uitgesproken met dikke, zware garen, ideaal voor koude temperaturen. Zware proporties creëren nieuwe vormen met cape-achtige silhouetten en meer volume bij de mouwen voor een nieuwe interpretatie van proportie en schaal.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot Fall Winter 2016-17 Top Collections by City van Trendstop, een onmisbaar rapport met de beste collecties van het seizoen en de meest toonaangevende ontwerpers uit de grote modesteden. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Victoria Beckham, TSE, Dion Lee, 3.1 Phillip Lim, Victoria Victoria Beckham, Nili Lotan, TSE, Co allen Pre-Fall 2017.

Trendstop