• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vooruitblik Herfst-Winter 2017

Vooruitblik Herfst-Winter 2017

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de laatste kleur-, print- en modethema’s uit de internationale Pre-Fall Collecties. Aanvankelijk uitgelicht in onze herfst/winter 2017-18 prognoses, zullen deze belangrijke looks een impact hebben op de damesmodemarkt in het komende herfstseizoen en ook daarna. Onze inspirerende seizoensrapporten zijn samengesteld door onze trendexperts, die de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen voor een optimale analyse waarop u uw beslissingen kunt baseren.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in drie invloedrijke Pre-Fall trends die belangrijk zullen zijn voor herfst/winter 2017-18. Navy Sateen is een onmisbare toevoeging tot het basispalet, die een nieuwe verfijning verleent aan de klassiekers. De retro geografische prints van Retro Remix en de herziene placements van Cut Up Blockings illustreren de uitgesproken printlooks die in de herfst verschijnen. Op kleding wordt een jongensachtig silhouet toegepast, met mannelijke constructies en overdreven proporties die een ontspannen genderneutraal alternatief bieden voor klassieke damesmode.

Navy Sateen

Klassieke donkerblauwe tinten voegen diepte toe met een inktzwarte gloed. De verzadigde donkerblauwe tinten verlenen verfijning aan herfstmode. Diep gekleurde afwerkingen bieden een aangeklede interpretatie van utilitair katoen, terwijl outfits in één kleur, garneringen en een subtiele gloed de intensiteit van de kleur versterken voor avondkleding.

Retro Remix

Motief en print omarmen een retro uitstraling met uitgesproken grafische prints, van top tot teen.Een hedendaags kleurenpalet, contrasterende afwerkingen en bij elkaar verzamelde motieven moderniseren vintage invloeden. Geometrische vormen en zigzag strepen spelen met verhoudingen en plaatsing. Een explosie van prints, horizontale en verticale lijnen worden toegepast op elegant jurken voor overdag.

Cut Up Blockings

Colour-blocking wordt komende herfst nieuw leven ingeblazen met opgeknipte en opnieuw samengevoegde klassieke placements die de contouren van het lichaam volgen. Een uitgesproken palet wordt verfijnd met het gebruik van complementaire doch trendbepalende tinten, terwijl strakke geometrische panelen en herziene strepen een structureel effect creëren.

The Agender Silhouette

Het verschil tussen de geslachten vervaagt komend najaar, als damesmode zijn inspiratie vindt in de schappen van de mannenmode. Mannelijke silhouetten, hoekige vormen en ruime snitten herdefiniëren de vrouwelijke vorm. Traditionele snitten, monochrome kleuren en katoenen overhemden en dergelijke stoffen versterken de minimalistische eigenschappen van de mannelijke esthetiek.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot Fall Winter 2016-17 Top Collections by City van Trendstop, een onmisbaar rapport met de beste collecties van het seizoen en de meest toonaangevende ontwerpers uit de grote modesteden. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: ATM Anthony Thomas Melillo, Zac Zac Posen, Tomas Maier, Tory Burch, Victoria Beckham, Bottega Veneta, Christian Siriano and Rosetta Getty all Pre-Fall 2017. Jil Sander, Hermes en Jill Stuart allen Resort 2017.

Trendstop