• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vooruitblik: dit modenieuws kunt u verwachten in week 2 2019

Vooruitblik: dit modenieuws kunt u verwachten in week 2 2019

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Geen nieuwsdag is hetzelfde. In de toekomst kunnen we helaas niet kijken, maar dat staat er in ieder geval te gebeuren deze week.FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 2. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 7 tot en met 13 januari.

Interview Secrid

“De markt zag zelf nog niet dat ze moest veranderen,” aldus mede-oprichter van Secrid, René van Geer in het pand van het bedrijf in Den Haag. “Een portemonnee moest zacht en flexibel zijn en in je kontzak passen werd er tegen ons gezegd.” Met de razend populaire kaarthouders heeft Secrid de portemonnee markt flink opgeschud.

Fila lanceert nieuwe premium lijn ontworpen door Astrid Andersen

De laatste tijd lijkt het alsof het Fila-logo overal te zien was, zoals op het hoogtepunt van het merk in de jaren ‘90 toen het een boost kreeg door Zweedse tennisser Björn Borg. Na de grote comeback tijdens Milan Fashion Week in September, toen het de aanwezigen verbaasde door sportswear te combineren met sexy items zoals plooirokken, kondigt het Italiaanse merk nu een lancering van een premium lijn.

Preview beursseizoen

Het beursseizoen staat weer op het punt te beginnen. Om alles overzichtelijk en inzichtelijk te houden maakt FashionUnited een preview met alle benodigde informatie, updates en belangrijk ander nieuws.

Verder op de kalender

Maandag 7 januari

London Fashion Week Men/p>

Dinsdag 8 januari tot en met vrijdag 11 januari

Pitti Uomo in Florence

Vrijdag 11 januari tot en met maandag 14 januari

Milan Fashion Week Men

Zaterdag 12 januari tot en met maandag 14 januari

Milan: White Street Market

2019
Dit wordt het modenieuws
FILA
SECRID
week 2