• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Villa Happ wil uitbreiden

Villa Happ wil uitbreiden

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kinderkledingketen Villa Happ wil nog dit jaar acht nieuwe winkels in Nederland openen. Het bedrijf heeft op dit moment 22 Nederlandse vestigingen, 4 in Duitsland en 1 in Belgie. Volgens marketing manager Mirjam Bouman zijn alle drie de markten interessant voor Villa Happ, maar ligt de nadruk toch op Nederland. "Met die markt zijn we het meest bekend."

Villa Happ verkoopt kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het assortiment bestaat uit de merken Rebble Pebble (babykleding), Artoni (kleuters), Hot Gossip (meisjes van 8 tot 12 jaar) en Square Deal (jongens van 8 tot 12 jaar). Volgens Bouman vinden veel kinderen in de leeftijd tot 12 jaar het niet leuk om kleding te kopen. In de winkels van Villa Happ zijn daarom allerlei mogelijkheden om te spelen. Er zijn kleurplaten, stepjes, knutselhoekjes en er kunnen zelfs verjaardagspartijtjes worden georganiseerd.

Tot en met het derde kwartaal van 2002 boekte Villa Happ een omzet van 18,5 miljoen euro. Dat is al meer dan de omzet van heel 2001 (17,8 miljoen euro).

Villa Happ