• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vanilia 's Hertogenbosch

Vanilia 's Hertogenbosch

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In een prachtig monumentaal pand aan de Kerkstraat 34 in 's Hertogenbosch heeft Vanilia alweer haar vijftiende Shop geopend. Na een grondige verbouwing, waarin de authentieke stijl van het pand behouden is, bestaat het interieur uit een spannende mix van klassieke architectuur en moderne elementen. Het eerste gedeelte van de shop heeft een klassieke uitstraling gekregen door middel van een ornamenten plafond, een marmeren vloer gecombineerd met hout en een antieke trap. In het tweede gedeelte van de shop is een gewelfd eiken houten plafond aangebracht wat de shop een spectaculaire uitstraling geeft. Daarnaast is de eyecatcher van dit nieuwe pand de bijzondere neogotische pui. Deze bestaat uit gedetailleerd houtsnijwerk gemaakt door de meubelmakerij die zich hier in 1850 vestigde. Tevens staan er aan beide zijden opvallende stenen beelden uit diezelfde periode die symbolisch staan voor "handel" en "nijverheid". Ook nu nog erg toepasselijk.

Niet alleen dit nieuwe pand is de moeite waard om te bekijken, de collecties van Vanilia zijn zeker iets waar wij in ons land trots op mogen zijn. Dit uit Nederland afkomstige dameskledingmerk kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige kleding te ontwerpen voor de hedendaagse vrouw. De collectie van Vanilia is actueel, zakelijk en stijlvol en heeft een rijke, luxe uitstraling. Er wordt veel aandacht geschonken aan de materialen die er in de kleding verwerkt worden. Prachtige pakken maar ook vrouwelijke tops en accessoires zijn allemaal bij Vanilia terug te vinden. De hoogzomer collectie staat in het teken van ballet. Dit betekend easy going, vrouwelijke kleding voor bijvoorbeeld naar je werk op zomerse dagen.Uiteraard zijn er ook geweldige combinaties voor dat ene spetterende zomerfeest of voor je vakantie! De frisse collectie met lichte kleuren en ijle soepele stoffen zijn namelijk perfect te combineren. Hier kan je komen voor enkele stuks maar de kans is groot dat je met hele outfits inclusief tas, schoenen en sieraden de deur uitloopt.

Deze jongste Vanilia shop is met zijn bijzondere architectuur zeker een aanwinst voor de stad. Mócht je binnenkort in 's Hertogenbosch zijn vergeet dan vooral niet een bezoek te brengen aan dit bijzondere pand aan de Kerkstraat 34. Meer informatie over Vanilia kunt u vinden op: www.vanilia.com 

Vanilia