• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Van Wouw maakt schoenen

Van Wouw maakt schoenen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Ontwerper Daryl van Wouw heeft in samenwerking met Coca Cola Light een schoenenlijn ontwikkeld. De frisdrankproducent hoopt door de connectie met Van Wouw een jongere doelgroep aan te spreken.

De schoenenlijn van Van Wouw bestaat uit vier ontwerpen die zijn bedoeld als schoenen voor een feestje. De samenwerking maakt deel uit van een actie van Coca Cola Light onder de titel ‘Step into a Coca- Cola Light night out'. Daarmee kunnen consumenten 25 procent korting krijgen op de schoenen. De hoofdprijs is een geheel verzorgde avond uit.

Kenmerkend voor de Van Wouwschoenen zijn sneakerinvloeden als de witte zool, dubbele stiksels en het lamé jerseymateriaal. Kenmerkend voor Coca Cola Light zijn de kleuren: Grijs voert de boventoon, rood en zwart zijn dominant bij de Darylprint aan de binnenkant van de schoen. De collectie is vanaf half februari verkrijgbaar in de filialen van schoenenwinkelketen Sacha. Van Wouw is alvast enthousiast over de samenwerking: "Het is een enorme eer om voor zo'n wereldmerk te mogen werken,” aldus Daryl van Wouw.

Daryl van Wouw