• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Van ‘waste’ naar ‘beautiful’: ga de zomer in met een duurzame, luxueuze handtas

Van ‘waste’ naar ‘beautiful’: ga de zomer in met een duurzame, luxueuze handtas

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Midi Pyramid eco canvas beige 495 €

Meer en meer denken en doen we met oog op duurzaamheid. Zo staan we meer stil bij wat we exact aankopen. Ook in de kledingkast speelt dit idee sterk. Kwalitatieve materialen en tijdloze designs met forever-appeal zijn steeds gewilder. Ook luxe handtassen merk, KAAI, tilt duurzaamheid naar een hoger niveau; van ‘waste’ naar ‘beautiful’.

Een luxe handtas met gerecycleerd DNA.

Deze zomer shop je pure luxe gemaakt uit een duurzame stof. Een tote bag vervaardigd uit een combinatie van gerecycleerd nylon en ecologisch katoen. Het Belgische handtassen merk KAAI toont hoe postindustriële bijproducten nieuw leven kan worden ingeblazen met ultieme verfijning en een luxueuze finesse.

Midi Pyramid in eco canvas zwart 495 €

Bijzonder licht op stap.

Met de moderne, steeds actieve KAAI vrouw in gedachten, kozen Helga & Ine, co-founders van KAAI voor een eco canvas stof die geschikt is voor de dagelijkse rush. De canvas stof is een plezier voor dagdagelijks gebruik. De tas laat je zorgeloos en licht op pad gaan en vormt zich moeiteloos naar jouw lichaamsvorm voor ultiem draagcomfort.

Door het ecologische katoen te blenden met gerecycleerde synthetische vezels is de tas niet alleen licht om mee op stap te gaan maar ook bijzonder sterk en tegelijkertijd bestand tegen regen en vuil. Een tas met een all-round duurzaam karakter, van de materialen tot langdurig genot en plezier.

Midi Pyramid eco canvas beige 495 €

Maak komaf met chaos in je handtas.

Deze handtas is niet alleen duurzaam maar maakt ook komaf met de chaos in een tas. Ontworpen voor de altijd drukke vrouw, heeft de tas een clever interieur met vele compartimenten zelfs een laptopvak voor een laptop tot 13.5 Inches. Zo vind je alles altijd makkelijk terug zonder enige ergernis.

De milieuvriendelijke veelzijdige tas is verkrijgbaar in het camel en in grijs met zwarte accenten. Beide kleuren kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met zowat elke kleur, een echte tijdloze blijver in elke kleerkast. De ideale work-life tas voor wie graag zorgeloos, licht en duurzaam pendelt tussen het werk, thuis en een diner in goed gezelschap.

Promotion
Lees meer over KAAI op de merkpagina
Duurzaamheid
KAAI
Partner Content