• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Universiteit Antwerpen en IFM organiseren Summer School

Universiteit Antwerpen en IFM organiseren Summer School

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Universiteit Antwerpen en Antwerp Management School organiseren opnieuw samen met het Institut Français de la Mode een Summer School in twee gerenommeerde modesteden: Antwerpen en Parijs.

Deze zomerschool geeft een uitgebreid overzicht van de mode-industrie (zowel onafhankelijke modeontwerpers als luxe-merken) en haar dynamiek, met de nadruk op duurzaamheid en op ondernemerschap. De Summer School is bedoeld voor professionals, masterstudenten en bachelorstudenten met bewezen mode-ervaring die zeer gemotiveerd zijn om in de mode-industrie te werken.

Dit programma is een samenwerking tussen twee prestigieuze scholen: Universiteit Antwerpen (UAntwerpen) en Institut Français de la Mode (IFM). Van 24 augustus tot 2 september 2020 worden de cursussen georganiseerd in Antwerpen (24-28 augustus) en in Parijs (31 augustus-2 september).

Een team van internationale docenten zal de deelnemers kwalitatief hoogstaand en competentiegericht onderwijs bieden. In eerdere edities heeft de zomerschool al sprekers verwelkomd zoals Bianca Luzi (CEO van Raf Simons), Tony Kent (London School of Fashion), Tina Debo (former Advice President voor Kipling), Karinna Knobbs (The Graduate School aan London College of Fashion ), Walter Van Beirendonk (modeontwerper), Tim Van Steenbergen (modeontwerper)

Het programma is een mix van klassikale en on-site leermethoden: groepsdiscussies, praktische kennis, bezoeken aan modebedrijven, de modewijken en flagship stores.

De Summer School is een kans om een internationaal netwerk op te bouwen en inzichten uit te wisselen in verschillende modegemeenschappen, onderzoek en bedrijven met mede-deelnemers van over de hele wereld!

Voor meer info klik hier >>

Antwerp Management School
IFM
Institut Francais de la Mode
Partner Content
Universiteit Antwerpen