• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Unisoft garandeert succesvol ondernemerschap

Unisoft garandeert succesvol ondernemerschap

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Steeds meer retailers weten inmiddels dat de innovatieve oplossingen van Unisoft een langdurig en succesvol ondernemerschap verzekeren. Onze winkeloplossingen stellen ondernemers in staat het aanbod beter op de doelgroep af te stemmen en de organisatie beter op te volgen.

Het resultaat is meer traffic en meer omzet. " stelt René van Regenmortel, directeur van Unisoft Retail Solutions. "Unisoft geeft retailers inzicht in het consumentengedrag. Hoeveel mensen bezochten de winkel, hoeveel hebben er afgerekend en wat is de verhouding hiertussen? Wat is de impact van instore communication? Onze Point of Sale oplossing is in staat om vanuit de kassa een klantendisplay aan te sturen en op deze manier de consument te stimuleren tot vervolgaankopen. Verder kunnen sfeerbeelden en korte boodschappen met behulp van LCD-/of plasmaschermen de sfeer in uw winkel verbeteren en de verkopen verhogen. Met instore communication van Unisoft kunt u tegen lage kosten gericht met klanten communiceren over nieuwe merken en producten en speciale aanbiedingen. Verder helpt ons POS systeem door de camerabewaking op de kassa retailers ook interne fraude te voorkomen."

Van Regenmortel vervolgt: "Unisoft biedt retailers bovendien de mogelijkheid alle diensten als telefoon, internet, muziek, video, datatransactie met de kassa, alarm enzovoort over één verbinding te laten lopen. U krijgt een volledige service tegen een zeer scherpe prijs. Bellen tussen verschillende vestigingen is gratis en pintransacties verlopen sneller en goedkoper. Ons credo "kwaliteit is zeggen wat je doet en doen wat je zegt" is geen loze belofte. Wij leveren oplossingen die anderen nog moeten gaan ontwikkelen. Dat maakt ons de ideale partner voor retailers in de non-food sector!"

Unisoft
unisoft retail solutions