• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Uniqlo collectie J.W Anderson onthuld

Uniqlo collectie J.W Anderson onthuld

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Uniqlo heeft de samenwerkingscollectie met J.W Anderson onthuld. J.W. Anderson heeft Uniqlo's functionele Lifewear-kledingstukken geïnjecteerd met Britse erfgoed-motieven en grafische elementen. De collectie telt 33 items voor dames en heren, waarvan de accessoires als uniseks items worden gepresenteerd. In het oog springende items zijn de klassieke trenchcoats met geruit manchet, gebreide truien en vesten met fair-isle patroon bij de hals, en felgekleurde gestreepte T-shirts en sjaals.

Verder heeft Anderson donsjacks, houtje-touwtje jassen, kabelgebreide truien, geruite flanellen overhemden, wikkelrokken met ruches en gewatteerde (rug)tassen ontworpen. Van de donsjacks en tassen is er zowel een uni-variant als een met ruitjespatroon verkrijgbaar.

De herfst/winter 2017 collectie is in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar vanaf 19 september, de wereldwijde lancering bij Uniqlo winkels en via Uniqlo.com volgt 20 september. T-shirts kosten 19,99 euro, de gebreide items 39,90 of 49,90 euro. De duurste items zijn de mantels en oversized gebreide col-jurken, met een prijskaartje van 149,95 euro.

Uniqlo werkte eerder samen met Opening Ceremony, Jil Sander, Carine Roitfeld en Christophe Lemaire. Anderson, ontwerper van J.W. Anderson en Loewe, onthulde tijdens zijn show op Pitti Uomo in juni ook de sneakers voor Converse te hebben gemaakt.

Foto's: J.W Anderson voor Uniqlo. Credit: Uniqlo

J W Anderson
Uniqlo