• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Unieke T-shirts voor Villa Pardoes

Unieke T-shirts voor Villa Pardoes

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Unieke T-shirts voor Villa Pardoes Sieradenmerk Dolce Luna brengt een aantal unieke T-shirts op de markt. De verkoopopbrengst van de shirts zal geheel ten goede zal komen aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor zieke kinderen. Sieradenontwerpster Daniëlle Jong van Dulce Luna heeft een speciale band met Villa Pardoes. Iedere maand leert zij kinderen in het verblijf om kettinkjes te maken.

"Geluk is een ander blij maken," zegt De Jong. Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes krijgen zij hier een week lang gratis een vakantie. Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen uit Nederland en Vlaanderen van 4 tot 12 jaar oud. Elke maand brengt Daniëlle Jong een bezoek aan Villa Pardoes en leert ze de kinderen kettinkjes maken, zodat ze afgeleid worden van hun zorgen.

Om Villa Pardoes een extra steuntje in de rug te geven, besloot Daniëlle een T-shirt te op de markt te brengen en de opbrengsten te doneren aan het vakantieverblijf. Het stond vast dat er een afbeelding van een bedelketting op het T-shirt moest komen, maar dan uiteraard wel allemaal geluksbedels! Geluk is wat de kinderen - met alle zware medicijnkuren - nodig hebben. Op de achterkant van het T-shirt staat het logo van Dolce Luna afgebeeld en de afkorting V.I.P. - de afkorting van Villa Pardoes. De Italiaanse tekst 'La felicità è rendere qualcun altro felice' betekent 'Geluk is een ander blij maken' en onderstreept het gevoel van de ontwerpster.

Dolce Luna
Villa Pardoes