• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Uitbreiding Villa Happ op komst

Uitbreiding Villa Happ op komst

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kinderkledingbedrijf Villa Happ staat voor een flinke expansie. Dit voorjaar opent de winkelketen elf nieuwe filialen. Daaronder zijn onder meer winkels in Birmingham, Warschau en Athene, die op proef open gaan. De nieuwe winkels komen in de plaatsen Etten-Leur, Almere, Gorinchem, Uden, Katwijk, Hoogeveen, Kampen en Hardenberg.

Het totaal komt daarmee uit op zeventig winkels. Vorig jaar opende de specialist in kinderkleding ook al twaalf filialen. Begin deze eeuw kende de onderneming echter ook enkele mindere jaren. Het bedrijf werd twee keer failliet verklaard, maar maakte beide keren een doorstart. De familie Happ kocht het bedrijf uiteindelijk terug van de investeerders en richtte een multibrandformule op.

Het merkenaanbod - bestaande uit onder meer Artoni Girls en Artoni Boys, Rebble Pebble, Hot Gossip en Square Deal - werd uitgebreid met merken als Cars, Brunotti en Girandola. Ook verkoopt de keten nu ondergoed van Ten Cate. Villa Happ heeft fabrieken in het Verre Oosten en winkels in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Turkije. Op internet begon het merk vorig jaar een webwinkel bij Wehkamp. Ook heeft het bedrijf een buitenlands kantoor in Dubai.

Villa Happ