Deze geur kenmerkt zich door mannelijkheid, sportiviteit en kracht. Een sportieve geur met een klassieke ondertoon. Voor na het sporten maar ook zeker voor het avondje uit. Een stimulerende frisheid, door de > aanwezigheid van het 'zonnige' Bergamot. Een sprankje fruitige noten als ananas, meloen en lychee zijn kunstig gecombineerd met de exotische warmte van kaneel en de mannelijke aromatische noten van lavandel en thym uit de provence. Een toefje mint en anijs maken de dynamische top noot af. Een Eau de Toilette die groeit en zich ontplooid tijdens het dragen en zo elke keer weer verrast!

Twinlife for Women. Deze geur kenmerkt zich door sensualiteit, speelsheid en luxe. Een frisse maar ook zwoele geur maakt de parfum voor elk moment van de dag geschikt. De geur is opgebouwd uit een combinatie fruitige top noten met sinaasappel, citrus, meloen en mandarijn. Het hart van de geur is opgebouwd uit diverse bloemige geuren als lelie van dalen en waterlelie, jasmijn en exotisch hout. Een geurbeleving die in het midden houd tussen sportiviteit en sensualiteit maar ook een verzorgend karakter heeft. Snel, sportief, stijlvol en zelfverzekerd, eigenschappen die ook de collectie kenmerken. Ook deze geur ontwikkeld zich tijdens het dragen, wat kenmerkend is voor Europese kwaliteit.

Twinlife bedacht een speciale actie voor deze nieuwe geuren. Bij elk kledingstuk van de Twinlife Women- en Men's- collection krijgt de consument een gratis tester met de Eau de Toilette in een leuke verpakking. Zo krijgen heel veel Twinlife dragers de mogelijkheid kennis te maken met deze nieuwe geur.

Het wordt een geurig seizoen voor U en voor Twinlife! Het Twinlife team.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN