Nieuwste aanvulling op 'soft' programma SUPER CURVES:'TOVERT' SUPER DECOLLETÉ

Bladel - De ontwikkelingen 'in de wereld van de bodyfashion' staan niet stil. Integendeel! Een noviteit voor het seizoen voorjaar/zomer 2001 is genaamd: Super Curves. Het gaat hier om de nieuwste aanvulling op het succesvolle 'soft' programma van Triumph International. Super Curves staat garant voor een super decolleté en uitzonderlijk draagcomfort.

De traditionele push-up beha is als het ware in een nieuw 'behaatje' gestopt. Super Curves biedt, door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materialen, een uitzonderlijk draagcomfort en 'tovert' bovendien een prachtig decolleté te voorschijn.

Softwear Na Stepy Soft (microvezels), Soft Secret (verborgen beugels), Simply Soft (beha die zich vormt door lichaamswarmte), Super Soft (elastische T-shirt beha) en Soft Sense (zachtste beha aller tijden), biedt Super Curves een compleet nieuwe softwear dimensie met een verleidelijke en onweerstaanbare optiek.

Super Curves is verkrijgbaar in de cupmaten A/B/C 70-85 en te combineren met bijpassende taislip (maten 38-46) of string (maten 36-44), uitgevoerd in vanille en donkerblauw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marion Bijsterveld tel: 0497 389103 email: [email protected]

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN